Klanttevredenheid
9
Zangeres Anne Grace

Wil je Zangeres Anne Grace boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Zangeres Anne Grace voor een evenement.

Biografie Zangeres Anne Grace

Biografie: Anna Grace
In het muzikale gezin waarin Annegreeth opgroeit, wordt het zingen met de paplepel ingegoten. Zo begint ze al op jonge leeftijd te zingen in het kinder-en jeugdkoor dat haar moeder dirigeert. Rond haar 15e wordt haar eerste rockbandje gevormd wat vervolgens leidt tot talloze andere coverbandjes in verschillende stijlen en genres en optredens door heel Nederland, van kleine kroegjes tot prachtige kastelen.

In 2009 ziet Annegreeth de mogelijkheid om het zingen te combineren met haar andere passie; reizen, en begint een zang carrière op de luxe cruiseschepen van Holland America Line, Royal Caribbean Cruise Line en Seabourn.  Niet alleen leert ze hierdoor haar repertoire enorm uit te breiden en dagelijks optredens te verzorgen voor een internationaal publiek met wisselende muzikanten en in verschillende samenstellingen, maar vaart ze ook de hele wereld over en komt ze op de mooiste plaatsen!

Tegenwoordig is Annegreeth overal voor in, van huiskamerconcert, tuinfeest, diner, receptie of ceremonie, bedrijfsfeest of bruiloft, van BBQ tot cruiseschepen. Akoestisch begeleid door een pianist of gitarist, als trio met drummer of solo met begeleidingsbanden/piano.

Met haar eindeloze repertoire en haar enthousiasme neemt ze u mee naar elke gewenste muziekstijl en weet ze aan iedere gelegenheid een passende invulling te geven. Annegreeth is veelzijdig, stijlvol, muzikaal en puur!

Zangeres Anne Grace boeken doe je bij Viking Entertainment!

Anne Grace boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Zangeres Anne Grace
Zangeres Anne Grace
Zangeres Anne Grace
Zangeres Anne Grace
Zangeres Anne Grace
Zangeres Anne Grace
Zangeres Anne Grace
Zangeres Anne Grace
Zangeres Anne Grace
Zangeres Anne Grace
Zangeres Anne Grace

Zangeres Anne Grace boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Zangeres Anne Grace
Zangeres Anne Grace
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095