Klanttevredenheid
9
Zanger Victor

Wil je Zanger Victor boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Zanger Victor voor een evenement.

Biografie Zanger Victor

Wil jeZanger Victor boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Zanger Victor voor een evenement.

Biografie Zanger Victor


In 1988 begon een jongeman met het nemen van zanglessen op de stedelijke muziekschool. Altijd gewild, maar nooit gedurfd was de reden. Al snel werd hij gevraagd voor optredens in de workshop-band van Peter van Dorst, ex-gitarist van Herman Brood. Het bandje trad regelmatig op in Paradox, het Tilburgse jazz-podium en try-out café voor beginnende muzikanten met plankenkoorts.

Hierna werd het tijd om echt op te gaan treden, en dat gebeurde als leadzanger van de Indo-formatie Back on Stage. De band was gespecialiseerd in muziek maken tijdens bruiloften. Samen met leadzangeres Antoinette Reeuwijk verzorgde Victor de vocalen. Na vijf jaar was het tijd voor het solo-werk.

Gewapend met eigen geluidsinstallatie en orkestbanden op de toenmalige minidisc trok Victor door het land om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Vaak in de vorm van liefdadigheids-optredens. Vooral de Engelstalige oldies zoals sixties-ballads en rock & roll kregen de voorkeur.

Victor woont tegenwoordig in Eindhoven, en de golden oldies zijn nog steeds in het Engelstalige repertoire van te vinden. Maar het geheel is veel breder geworden (200 nummers). Inmiddels heeft Victor vele voorprogramma's voor bekendere artiesten verzorgd. Voorbeelden zijn Frans Bauer, Harry Slinger en onlangs Piet Veerman.Tijdens zo'n voorprogramma wordt altijd rekening gehouden met de opbouw van de avond, en met het repertoire en genre van de hoofdact.

Voor feesten is de doelgroep 40+. U kunt Victor boeken voor 2 of meer sets Engelstalig van een half uur of 1 set van een uur aaneengesloten.  Neem contact op voor meer informatie.

Zanger Victor boeken doe je bij Viking Entertainment!


Zanger Victor boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Zanger Victor boeken doe je bij Viking Entertainment!

Zanger Victor boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Zanger Victor

Zanger Victor boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Zanger Victor
Zanger Victor
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095