Klanttevredenheid
9
Yuri van Gelder boeken

Wil je Yuri van Gelder boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Yuri van Gelder voor een evenement.

Biografie Yuri van Gelder

Topsporter Yuri van Gelder is vanaf heden te boeken voor spectaculaire en onvergetelijke shows op bedrijfsfeesten, openingen, festivals en tal van andere evenementen.
 

Yuri van Gelder begon al op jonge leeftijd met turnen. Als vijfjarig jongetje hing hij al in de ringen en boekte hiermee later grote successen. Yuri ging van regionale prijzen naar de winst op de Nederlandse kampioenschappen.
 

Het begon allemaal bij de turnhal ‘Kunst & Kracht’ in Waalwijk, maar al snel werd dit complex te klein voor hem. Hij moest gaan trainen op grotere turnaccommodaties in het land. Op zijn 15e verhuist Yuri naar Rotterdam om te studeren en nog intensiever te trainen. Na zijn studie besloot Yuri in 2005 bij defensie te gaan werken. Hier kwam hij later in de defensie Topsport Selectie.
 

De periode in de Topsport Selectie heeft Yuri erg goed gedaan. In 2005 werd hij niet alleen Europees kampioen in de ringen, maar pakte ook gelijk de wereldtitel. In de periode in de Topsport Selectie weet Yuri ook 25 keer de gouden plak te winnen tijdens de World Cups. Door al deze successen krijgt Yuri al snel de bijnaam ‘Lord Of The Rings’.
 

In 2016 gaf Yuri een spectaculaire show op het bekende festival Lowlands en gaf hij verschillende indrukwekkende shows op bedrijfsfeesten, festivals en een groot aantal andere evenementen.

Yuri van Gelder boeken doe je bij Viking Entertainment!

Yuri van Gelder boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Yuri van Gelder boeken

Yuri van Gelder boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Yuri van Gelder boeken
Yuri van Gelder boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095