Klanttevredenheid
9
YStijd

Wil je YStijd boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van YStijd voor een evenement.

Biografie YStijd

Yassin bekend als YStijd, is afkomstig uit Nijmegen en is van half Marokkaanse komaf. Op zijn 16de begon YS zich met muziek bezig te houden en vrij snel daarna verscheen zijn eerst video “Niet Zomaar” die gelijk op TMF verscheen. Hierna kwam hij in contact met de grotere namen uit de Nederlandse Urban muziek zoals Lange Frans, Keizer, Big2 en vele anderen. YS is altijd een voorvechter geweest van de rebelse Hip Hop met oude samples en rauwe beats. Later kwam hier meer diversiteit in welke te horen is op zijn eerste album.

YStijd boeken

YStijd is een management overeenkomst aangegaan met WALBOOMERS MUSIC en heeft later tracks als “Uhh Uhh” en “Goed Ontmoet” uitgebracht. Deze tracks plus de Social Media hype en de succevolle verkoop van YS merchandise hebben inmiddels geresulteerd in een groot stuk in de Volkskrant en uitnodigingen bij onder meer Giel Beelen op 3FM. 

YStijd boeken doe je bij Viking Entertainment!

YStijd boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze rapper. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

YStijd boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
YStijd
YStijd
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095