Klanttevredenheid
9
Yssi SB

Wil je Yssi SB boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Yssi SB voor een evenement.

Biografie Yssi SB

Yssi SB is een Nederlandstalige rapper waarvan de echte naam Ychano Hunt is. Begin 2020 sloot de rapper zich aan bij Quatro Vision, het platenlabel van Henkie T en zijn broer Karel. Tijdens het tekenen van zijn contract kreeg Yssi SB een Rolex-horloge, wat zorgde voor virale beelden die het Nederlandse internet veroverde.
 
Rapper Yssi SB dropte begin 2020 de videoclip van zijn track ‘Paper Zien’ en deze clip veroverde het internet. Op eigen houtje wist de rapper honderdduizenden views te pakken, wat zorgde voor de nodige aandacht. Deze aandacht kwam niet alleen van fans, maar ook van labels die interesse hadden in de rapper. Uiteindelijk koos de rapper ervoor om een contract te tekenen bij Quatro Vision, een team waar hij zelf al fan van was voor hij tekende.
 
Yssi SB dropte een paar maanden na ‘Paper Zien' de videoclip een officiële remix met grote namen. Niet veel later bracht hij een bezoekje aan 101Barz, wij hij zijn debuut maakt en de sterren van de hemel rapte. 

Yssi SB boeken doe je bij Viking Entertainment!

Yssi SB boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Yssi SB
Yssi SB

Yssi SB boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Yssi SB
Yssi SB
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095