Klanttevredenheid
9
Woodworks

Wil je Woodworks boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Woodworks voor een evenement.

Biografie Woodworks

Wij zijn Woodworks, een akoestische band uit Zeeland. We spelen sinds eind 2010 en hebben (al zeggen we het zelf) een goede live reputatie opgebouwd. We traden op bij grote evenementen, zoals Noordzee Zomerfestival in Katwijk, Irish festival in Theater de Tamboer (Hoogeveen), Havenfeesten Zierikzee, Bokbierfestival in de Beurs van Berlage (Amsterdam), Irish Festival Balver Höhle (Duitsland) en tal van kroegen door heel het land, van Cadzand-Bad tot Enschede.

Woodworks boeken

Als akoestische band zijn we begonnen met rock covers uit de jaren 90 tot en met nu. Het repertoire bestaat ook uit een flinke dosis feestelijke folk muziek, dit omdat Hans vroeger bij The Old Firm deze muziek speelde. Buiten de folk wordt geen cover uit de weg gegaan.  Check onze MP3 lijst maar eens voor de diversiteit die wij als band hebben.

‘Hout werkt’ is de directe vertaling van Woodworks. Wij werken/spelen op houten instrumenten akoestische muziek. Daarbij maken wij gebruik van gitaar, contrabas en cajon. Ook hebben wij de mogelijkheid ons instrumentarium uit te breiden met volledige drum kit, accordeon en percussie. Verder zingen er twee muzikanten in de band.

Boekingen Woodworks

Het repertoire wordt elke week groter door de vele optredens die we hebben het hele jaar door. We krijgen elk optreden veel verzoekjes die we maar al te graag instuderen om ze de week erop te spelen voor het publiek, of nog leuker: We proberen het nummer ter plekke te spelen. Geen cover is ons te gek. We spelen muziek van Johnny Cash t/m Michael Jackson, van The Dubliners t/m Nirvana, alles is mogelijk. U zult verstelt staan wat wij als akoestische band kunnen brengen.

De muzikanten wisselen elkaar af.

Ook te boeken als volledige band:  Wood Works de band. (zie video)

Woodworks boeken doe je bij Viking Entertainment!

Woodworks boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze akoestische folk/rock coverband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Woodworks
Woodworks
Woodworks

Woodworks boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Woodworks
Woodworks
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095