Klanttevredenheid
9
Wolf

Wil je Wolf boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wolf voor een evenement.

Biografie Wolf

Jonge creatieve Rapper uit Brabant met een groot bereik. Na zijn eerste release ‘GGRD’ en zijn EP release creëert hij langzamerhand een groot gevolg. Wolf vertegenwoordigt iedereen die liever zijn eigen gang gaat met een voorliefde voor alles wat ordinair is.

Wolf boeken

Ik maak muziek omdat ik daar zin in heb. Ik geef mensen graag een kijkje in mijn leven en op dit moment is dat via muziek. Sinds jong luister ik vrijwel alleen maar Rap en dat doe ik vandaag de dag nog steeds. Ik probeer in mijn muziek duidelijk te zijn, energiek, trots, dom, slim en vooral eerlijk.

Iedereen die zijn eigen ding doet en doorzet. Ook al lijkt het alsof de mensen om je heen weinig vertrouwen in je hebben. En Lil Wayne… 

Wolf boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wolf boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze rapper. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wolf boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wolf
Wolf
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095