Klanttevredenheid
9
Woenderbaar boeken

Wil je Woenderbaar boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Woenderbaar voor een evenement.

Biografie Woenderbaar

Woenderbaar boeken doe je als je een feest wil in een geheel Duitse stijl. Haal de brattwürsten, lederhosen en dirndls er maar bij en laat de pullen bier maar vloeien. Woenderbaar zorgt ervoor dat elk Duits themafeest een knaller wordt. Oktoberfeesten, tentfeesten, kermissen, braderieën en bedrijfsfeesten worden met de beste ‘Spitzen Hits’ omgetoverd tot een waar Schlagerfest. Een kleine greep uit het repertoire: Fiesta Mexicana, Ein Stern, Die Eisbärn, Rosamundem, Du hast die Haare Schön, 7 Sünden en nog veel meer. De partyband wordt gevormd door Patrick, Roger, JP, Remco, Emiel, Erik, René en Chantal.

Ze zijn een graag geziene gast op elk Duits feest en ze nemen je mee met een avondvullend programma waar je laaiend enthousiast van wordt. Het professionele geluid en de fenomenale lichtshow maken het feest helemaal compleet. Er komt van alles aan bod. Duitse hits uit de jaren 60, 70, 80, 90 en zelfs de beste après ski hits van de laatste tijd. Ook de grootste Duitse sterren komen voorbij tijdens het optreden van Woenderbaar. Denk hierbij aan Tony Marshall, Udo Jürgens, Die Höhner en Zillertaler Schürzenjäger. Wil je alvast een voorproefje van de partyband? Klik dan hier voor de promovideo van Woenderbaar. De band krijgt veel leuke reacties van het publiek. ‘Woenderbaar jullie waren top! Bedankt voor de gezelligheid, het personeelsfeest was werkelijk Woenderbaar!’ – Dirk. ‘Gezellig avondje Woenderbaar! Laat de pullen maar komen, Ein Prosit!’ – Sandra. ‘Het was een topper in Dongen!’ – Mark. Ben je klaar voor een super show vol interactie, Partymusik en hilarische verkleedpartijen? Boek dan de partyband, want het leven is Woenderbaar!

Woenderbaar boeken – Oktoberfest seizoen
Woenderbaar boeken voor een Oktoberfest? Wees er dan snel bij. Tijdens het Oktoberfest seizoen heeft de band het natuurlijk hartstikke druk. Zo stonden ze vorig jaar op verschillende plaatsen in Nederland en België. Aarle- Rixtel, Roermond, Molenbeersel (België), Dongen enz. Klik hier voor foto’s van Woenderbaar.
 

Woenderbaar boeken doe je bij Viking Entertainment!

Woenderbaar boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Woenderbaar boeken?

EUR Prijs v.a. € 2750,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Woenderbaar boeken
Woenderbaar boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095