Klanttevredenheid
9
Willem Mulder boeken

Wil je Willem Mulder boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Willem Mulder voor een evenement.

Biografie Willem Mulder

Willem Mulder wist vanaf zijn 4e levensjaar wat hij zijn verdere leven wou gaan doen. Hij wilde muziek maken en artiest worden. Hij kreeg van zijn ouders een accordeon want dat vond hij zo'n mooi instrument. Willem kon geen noten lezen maar wat zijn gehoor oppikte kon hij feilloos na spelen. Vanaf zijn zesde levensjaar kreeg Willem les op accordeon en piano, hetgeen hem later goed van pas leek te komen toen hij zijn eerste band begon. De jaren daarop volgend zette Willem Mulder vele feesten op zijn kop. Op elf jarige leeftijd kwam dan eindelijk zijn eerste tv optreden in het Circus Boltini en werd Willem gevraagd om op te treden in de toen der tijd zeer bekende "Lach en een Traan show.

Op 15 jarige leeftijd kwam Willem op een feest De Havenzangers tegen. Het toeval wilde dat de accordeonist van de Havenzangers ziek was en Willem die avond als toetsenman fungeerde. Het klikte gelijk en Willem werd gevraagd om bij de Havenzangers te komen spelen, echter er was 1 probleem. Hij zat nog op school. Toen Henk samen met de vader van Willem een goed gesprek had gehad werd er toch besloten om de droom van Willem uit te laten komen. De Havenzangers hebben inmiddels vele hits op hun naam staan zoals; De klok van Arnemuiden, Trouw niet voor je 40 bent, 's Nachts na tweeen, kregen een Edison, een Gouden muziek cassette en samen met Henk Pleket kreeg Willem Mulder in 2003 een koninklijke onderscheiding. De Havenzangers zetten nog steeds elk feest in de Benelux op z'n kop en dat zal ook nog jaren zo blijven.

Willem Mulder heeft op 05 april 2007 zijn eerste solo cd gepresenteerd getiteld "Een Gouden Ster". In de studio's van Studio One in Enschede werd samen met Jeroen Dirksen en manager Johnny Sap een geheel eigen sound gecreëerd. Ná het succes van 'Een Gouden Ster' is het natuurlijk tijd voor een opvolger. "Mag Ik Bij Je Blijven" is weer zo'n typisch lekker swingende "Zomerhit" waar je lekker op kan feesten, lekker kan meezingen …….en speciaal voor alle Jumpstyle liefhebbers is er een extra Jumpstyle bonustrack gemaakt.

Nederlandstalige Schlager Pop is deze rasartiest absoluut op het lijf geschreven.
Boekingsinformatie:
- tape
- Nederlandstalig
- ook te boeken met zoon: Mulder & Mulder

Willem Mulder boeken doe je bij Viking Entertainment!

Willem Mulder boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Willem Mulder boeken

Willem Mulder boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Willem Mulder boeken
Willem Mulder boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095