Klanttevredenheid
9
Willem Barth boeken

Wil je Willem Barth boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Willem Barth voor een evenement.

Biografie Willem Barth

Willem Barth uit Doetinchem is een zanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer zorgt. Willem weet met zijn EIGEN liedjes altijd het publiek "in te pakken" en voor zich te winnen. Een echte Hollandse volkszanger met een warm stemgeluid.

Met nummers als "Ik wil niet weten hoe het is" en "Eenzaam en alleen" scoorde hij in het verleden al grote hits. Zijn single "Wachten op jou" stond acht weken in de Mega Top 100.

Tijdens zijn eigen concert op 31 januari 2009 zong Willem een duet met Corry Konings, waarna Corry op haar beurt Willem weer vroeg om op te komen treden tijdens haar 40-jarig artiestenjubileum.

Met de single "Aan alle mooie meiden" verwierf Willem nationale bekendheid. De single stond meer dan tien weken in de Mega Top 100 en overal in het land zong (en zingt) iedereen dit aanstekelijke lied uit volle borst mee!

Daarna verschijnen achtereenvolgens de singles "Bella Bella Signorina" en "Als men een drankje naar jou zou vernoemen". Met "Bella" haalde Willem de top 10 en was hij op TV te zien in TROS Muziekfeest op het plein.

In de zomer van 2010 verschijnt het nieuwe album: WB. Van het album verschijnen de singles: "Lieve heer heb medelij" en "De warmte van je hartstocht".

Begin 2012 neemt Willem Barth het nummer "Zeg me" op. Een Nederlandstalige versie van de hit van Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego. Hij is daarin echter niet de enige. Ook Gerard Joling, Tom Haver en de band Flair maken een Nederlandstalige versie van dit nummer.

De opvolger heet: "Ik wil een beetje dit". Het is een zeer aanstekelijk nummer dat moeiteloos de hitladder beklimt.

Zoekt u een artiest die net even anders is dan anders? Iemand die niet de geijkte covers zingt en roept om de 'handjes in de lucht'? Zoekt u een artiest die misschien net even "beter dan beter" is? Boek dan Willem Barth!

Wilt u ook Willem Barth boeken?
Wilt u net zoals zoveel andere ook Willem Barth boeken? Dat kan bij Viking Entertainment! Wij hebben namelijk al jaren lang ervaring met het regelen en boeken van vele artiesten, zoals bijvoorbeeld Jannes, Mental Theo, Ferry Doedens maar ook zeker Willem Barth! Dit kunnen wij allemaal boeken voor uw festiviteit of event. Willem Barth boeken is een goede keuze als u bijvoorbeeld een feest geeft, of een artiest nodig hebt op een bruiloft feest of een andere reden om een artiest te boeken. Alles kan bij ons, wij zijn iedere dag weer paraat om uw favoriete artiest zoals Willem Barth te boeken! Want wie wil er nu niet een artiest zoals Willem Barth waar u een feest mee op zijn kop zet, door de gezellige liedjes van hem, en de goede sfeer die hij altijd weer met zich mee brengt weet u zeker dat het een waar feest wordt als Willem Barth langs komt! Omdat Viking Entertainment een bedrijf is wat al een lange tijd ervaring heeft met het boeken van bijvoorbeeld artiesten, weten zij goed in te spelen op de wensen van u als klant. Zij weten precies wat voor artiesten uw avond helemaal geweldig maken waardoor u en uw gasten deze avond zeker niet snel zullen vergeten!

Een artiest als Willem Barth boeken?
Een artiest zoals bijvoorbeeld Jannes, Mental Theo of Willem Barth boeken? Dat kan natuurlijk allemaal bij ons, wij hebben meerdere kantoren in Nederland waardoor wij u op ieder moment van de dag te woord kunnen staan en u kunnen adviseren voor uw eigen feest of een evenement. Ook voor bands, acts en voor bekende nederlanders kunt u bij ons terecht, wij kunnen u zeker goed bedienen met ons ruime assortiment waar u versteld van zult staan. Wij kunnen namelijk voor ieder event iets uit de kast halen waardoor u altijd een act zoals Willem Barth boeken. Kortom wilt u voordelig en snel een artiest als Willem Barth boeken ? Dan kunt u direct contact opnemen met de professionals van Viking Entertainment. Wij staan iedere dag weer voor uw feest klaar !

Willem Barth boeken doe je bij Viking Entertainment!

Willem Barth boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Willem Barth boeken
Willem Barth boeken
Willem Barth boeken
Willem Barth boeken

Willem Barth boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Willem Barth boeken
Willem Barth boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095