Klanttevredenheid
9
Weslo

Wil je Weslo boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Weslo voor een evenement.

Biografie Weslo

Van het epicentrum van het Amsterdamse nachtleven tot de beste en gezelligste festivals door heel Nederland; Weslo is werkelijk waar overal een graag geziene gast met zijn goedlachse energieke optredens. Met meer dan 10 jaar aan ervaring achter de draaitafels vuurt hij moeiteloos in rap tempo de beste Classics, R&B, House, Trap, Pop en Hiphop op zijn publiek af. Op zijn CV pronken dan ook niet voor niets optredens op o.a. Mysteryland, Amsterdam Open Air, Solar, Latin Village, Wish Outdoor, 7th Sunday, voorprogramma’s van grote sterren als Miley Cyrus en Mariah Carey én radio optredens bij Radio 538 en SLAM!  

Ook in de studio weet Weslo de juiste knoppen te raken. In 2017 scoorde hij een hit samen met Lil’ Kleine met ‘Je Gaat Zo Dik' en bracht hij samen met Ome Omar de track ‘Jamanbroer’ uit op Noahs Ark. Daarnaast is de kans groot dat je zijn ‘Vakantie’ remix met Yung Internet of ‘JA’ remix van Bizzey met regelmaat voorbij hebt horen komen. 

Weslo boeken doe je bij Viking Entertainment!

Weslo boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Weslo
Weslo
Weslo

Weslo boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Weslo
Weslo
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095