Klanttevredenheid
9
Marco V

Wil je Marco V boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Marco V voor een evenement.

Biografie Marco V

Marco V boeken is de perfecte keuze voor je evenement. Marco Verkuijlen, a.k.a. Marco V, is geboren in het prachtige zuiden van Nederland en is één van de meest veelzijdige, creatieve en vindingrijke DJ/producer vandaag de dag. Lang stond hij aan de grenzen van verschillende sub genres van de dance. Door elementen uit techno, trance, house en progressive samen te brengen, heeft Marco V zijn weergaloze sound gecreëerd. Hij begon op een leeftijd van 17 jaar bij de befaamde DansSalon in Eindhoven. Als snel draaide Marco voor het grote publiek, één daarvan was Innercity, Nederlands eerste grote indoor event van ID&T, waar hij nog regelmatig voor draait. Zijn eerste track ‘Luvstruck’, dat onder Southside Spinners werd uitgebracht, leverde een grote internationale club hit op. Deze track en later ook ‘Simulated’ en ‘Godd’ zijn een inspiratie geweest voor de DJ/producers van nu zoals Fedde le Grand, Sander van Doorn en Hardwell.

Daarnaast zijn de meer recente nummers van Marco V ook niet onopgemerkt gebleven. Ook heeft Marco V nieuwe versies gemaakt van de muziek van verschillende wereldsterren, zoals Madonna, Nicole Scherzinger, 50 Cent, James Blunt en Galantis. Door Marco V te boeken, krijg je een DJ die al op vele festivals heeft gestaan. Zijn festival lijst is indrukwekkend. Mysteryland, Tomorrowland, Global Gathering, Sensation, Creamfields, Ultra Music Festival Miami, Dance Valley en Kazantip staan allemaal op zijn festival lijst. De altijd vernieuwende Marco V streeft ernaar om zijn sound naar een nieuw level te brengen. Klik hier voor de foto's van Marco V. Dankzij zijn vermogen om grenzen te verleggen en zijn baanbrekend imago is Marco V voor altijd gevestigd in de scene.

Marco V boeken – Tumbleweed
Marco V is te boeken voor elk dance event. In 2015 bracht Marco V samen met zijn zoon Tommy Verkuijlen (a.k.a. Thomas Newson) weer een nieuwe plaat uit, ‘Tumbleweed’. De plaat van de mannen van Verkuijlen is uitgebracht onder het label Flamingo Recordings. Klik hier voor de Soundcloud van Marco V en luister naar zijn vette beats.
 

Marco V boeken doe je bij Viking Entertainment!

Marco V boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Marco V
Marco V
Marco V
Marco V
Marco V
Marco V

Marco V boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Marco V
Marco V
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095