Klanttevredenheid
9
Wesley Ponsen boeken

Wil je Wesley Ponsen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wesley Ponsen voor een evenement.

Biografie Wesley Ponsen

Al van jongs af aan is Wesley met muziek bezig! Het begon met plaatjes draaien als DJ, waarbij hij op grote evenementen in Ahoy heeft gestaan. De volgende stap was zingen en al snel was hij een ware attractie bij het cafe van zijn oom en tante. Wesley's droom is doorbeken met het Nederlandse lied, dus gaat hij ook buiten Den Haag e.o zingen.

In 2010 wint hij Oosterhout Live Talent, waar vele andere talenten aan meededen. Deze overwinning heeft hij te danken aan zijn aparte stemgeluid, die vaak wordt vergeleken met Willy Alberti. Door deze overwinning mocht hij een plaat opnemen bij producer Edwin van Hoevelaak en daar is de fantastische plaat "Leven zonder jou" uitgekomen.

Deze single is uitgereikt door niemand minder dan Willeke Alberti, die na het horen van Wesley's stemgeluid zichtbaar ontroerd was. In de zomer van 2011 bracht Wesley de single "Laat mij maar gaan" uit. Dit werd zijn eerste grote hit en de naam van Wesley Ponsen is definitief gevestigd. In december, 2011 nodigt Wolter Kroes hem uit om in een volle Heineken Music Hall voor 6.000 mensen te komen zingen. In het voorjaar van 2012 lanceert Wesley zijn laatste single "Ik kan met jou het leven aan", die overal goed is gedraaid en bij optredens een ware polonaise uitlokt

Wesley Ponsen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wesley Ponsen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Wesley Ponsen boeken
Wesley Ponsen boeken
Wesley Ponsen boeken

Wesley Ponsen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wesley Ponsen boeken
Wesley Ponsen boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095