Klanttevredenheid
9
Wesley boeken

Wil je Wesley boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wesley voor een evenement.

Biografie Wesley

Nederlandstalig levenslied, jong talent, entertainer, brengt zijn muziek met veel gevoel en recht uit zijn hart. Wesley; het grootste Nederlandstalige talent van dit moment in Nederland en België.

Op jonge leeftijd kon men al zien dat Wesley het artiestenvak zou kiezen, met zijn bijzondere stem en uitstraling wist hij van veel mensen de aandacht te krijgen.
Pierre Kartner schrijft als Wesley 15 jaar is zijn eerste single "Bedankt" een nummer speciaal voor zijn ouders.

Met optredens op grote festivals zoals 2x Lowlands, diverse Levensliedfestivals, Hollandse avonden e.d. scoort Wesley in maart 2003 zijn eerste hitsingle "Bewijs Het Dan". Met dit nummer weet Wesley zelfs in de mega top 100 te komen, en ziet op dat moment zijn fanclub groeien tot 400 leden. In augustus 2003 komt zijn derde single "Yo Te Quiero" uit, een zomers nummer dat ook in de mega top 50 terechtkomt.

In oktober van dat jaar wordt het album "Ik hou nog steeds van jou" gepresenteerd op zijn, inmiddels derde, uitverkochte fanclubdag met 2000 mensen. In mei 2004 kwam zijn vierde single uit, "Ze danst daar eenzaam in de nacht" net als zijn vorige singles was ook deze wekenlang te vinden in alle nationale hitlijsten. Een maand later kwam zijn tweede album uit getiteld,"Geluk in het leven". Tevens kwam zijn eerste DVD uit met als titel: "Bedankt voor alles", een DVD die opgenomen is in Turkije. In September 2004 is er zijn tweede DVD, "Kom Grijp Je Kansen" opgenomen op de mooiste plaatsen in Nederland.

Intussen weten de liefhebbers van het Nederlandse lied Wesley te vinden bij zijn optredens. Maar ook de radio stations en natuurlijk TV, o.a SBS 6, RTL 4, NCRV, NET5, Omroep Brabant en nog vele lokale TV stations volgen de carrière van Wesley. Zo had hij bij SBS6 de reallife soap 'M'n Hartendief', waarin Nederland de muzikale avonturen en bezigheden van de volkszanger kon volgen.

Wesley boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wesley boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wesley boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wesley boeken
Wesley boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095