Klanttevredenheid
9
Wendy Woop

Wil je Wendy Woop boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wendy Woop voor een evenement.

Biografie Wendy Woop

Bij wendy woop is de rock&roll er met de paplepel ingegoten, in haar kinderjaren werd ze al opgevoed met een jukebox en hits uit de jaren 50/60 toen ze zich rond haar 16 muziekaal aan het ontwikkelen was heeft ze verschillende muziekstijlen uitgeprobeerd maar is uiteindelijk toch weer terug bij de rock&roll! Zoals wendy koevoets (haar eigen naam) zelf zegt is het een belangrijke periode geweest in de muziekwereld, toen werd muziek nog gemaakt voor waar het bedoeld was, met echte instrumenten en het gevoel en sfeer creeren van vreugde en blijdschap.
Haar artiesten naam “wendy woop” heeft ze gelinkt aan het pin up icoontje betty boop uit de jaren 50.

3 jaar lang zong ze alleen maar covers toen haar vader haar aanmoedigde om eens daadwerkelijk eens wat op te nemen kwam ze bij manfred jongenelis terecht, die haar weer aanmoedigde om iets nederlands taligs op te nemen en het ook uit te brengen, hier kwam haar 1e single “zaterdagnacht”uit. Wat tot wendy's grote verbazing een groot succes werd! Nu is ze niet meer te stoppen en wil ze in de nederlandse muziek haar stempel zetten met de rock&roll! Luister ook “ik leef van rock&roll” en “de jukebox”

wendy woop is niet alleen te boeken voor een setje maar ook voor een avondvullend programma “LIVE JUKEBOX” met een hoog entertainment gehalte mag het publiek zoals in een echte jukebox hun eigen nummers kiezen van rock&rol tot disco classics en van pop tot nederlandtalige muziek 


 

Wendy Woop boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wendy Woop boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Wendy Woop

Wendy Woop boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wendy Woop
Wendy Woop
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095