Klanttevredenheid
9
Wende

Wil je Wende boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wende voor een evenement.

Biografie Wende

Wende Snijders is met haar bijzondere vertolkingen van Franse chansons al jaren succesvol in de theaters. In oktober 2009 kwam haar eerste Engelstalige plaat 'No. 9' uit. Voor dit album schreef en produceerde zij zelf alle nummers, in samenwerking met steun en toeverlaat Jan van Eerd. 'No. 9' is een zeer verassende plaat waarop ze zich laat beïnvloeden door diverse stijlen van pop tot singersongwriter en van dance tot rock en blues.

Wende boeken

Hiermee is Wende, met succes, een totaal nieuwe kant ingeslagen. Zo deed in het najaar van 2009 een succesvolle clubtour en volledig passend in het succesverhaal van deze stoere dame stonden de zalen stuk voor stuk bomvol. Ook de pers was positief, zo schreef NU.nl na haar show in Paradiso: 'Mateloos enthousiast en transformerend van nuchtere Hollandse tot diva en podiumbeest windt Wende Paradiso om haar vingers.'

Boekingen Wende

Ze was al te zien op North Sea Jazz, Nijmeegse Vierdaagsefeeste, Oerol en Zomerfeesten Gorinchem. En dece duizendpoot is ook dit jaar weer beschikbaar voor festivals

Wende boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wende boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Wende
Wende

Wende boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wende
Wende
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095