Klanttevredenheid
9
Wally Mckey

Wil je Wally Mckey boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wally Mckey voor een evenement.

Biografie Wally Mckey

Eén van de artiesten die te zien is in het programma 'Ik geloof in mij' op SBS 6 is Wally Mckey.

Wally Mckey startte zijn veelzijdige muziekcarriere half jaren zeventig als leadzanger en performer van de legendarische popband (The) Lemming. Deze band scoorde tal van opvallende hits die een nieuw tijdperk inluidde in de Glam and Gothicrock. Ze durvden grenzen verleggen en deden gewoon wat anderen ook wel wilden doen maar de stap niet hebben gezet. Dat bracht hen bij Vara’s popscene, Avro’s Toppop en radio en TV Veronica. Hun hits raakte in de top 10 van meerdere landen.In 1982 lastte de band een pauze in. Deze zou 20 jaar duren. Sedert 2002 laat de band opnieuw van zich horen met een prachtig en opvallend comeback-album “ Worldwide ”. Ergens bleef hun Gothic achtergrond hangen wat zich uitte in een spetterend Halloween album, “Gotha’s Halloween”, wat hen tot de eerste band maakte met Halloweenmuziek. Het meest recente album em alom geprezen album is Moving Paradise.

Wally is echter een cameleon en zo uiterst veelzijdig dat hij het niet kon laten andere horizonten te verkennen. Zo kwam hij op een gegeven moment in de stroom van Nederlandstalige muziek. In 2011 vertaalde zich dat in het conceptalbum “Horizon” met als eerste single hit “Mama Lorraine”. Dit album wordt binnenkort hernieuwd uitgebracht.
Horizon kreeg een vervolg: het album “Avalon”, dat nog niet digitaal is uitgebracht. Wally Mckey is hierbij geevolueerd naar een Nederpopartiest.

Wally werkt op huidig moment ijverig aan een Besttof album en Lemming werkt op dit moment samen met opera zangeres Harriet Meijers.

Wally Mckey boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wally Mckey boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wally Mckey boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wally Mckey
Wally Mckey
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095