Klanttevredenheid
9
Vuur & Vlam

Wil je Vuur & Vlam boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Vuur & Vlam voor een evenement.

Biografie Vuur & Vlam

Vuur & Vlam is een akoestische band met zangeres en zangers met een repertoire van Engelstalige en Nederlandstalige popmuziek. We spelen akoestisch met een contrabas, akoestische gitaar en lichte percussie. Er is geen podium of installatie nodig. We kunnen dus overal staan, tussen de gasten door bewegen en op verschillende plaatsen spelen. Dat geeft een ongedwongen sfeer en brengt beweging in een feestje. Door onze manier van spelen zijn we benaderbaar voor iedereen voor een verzoekje of gewoon lekker meezingen. Het volume is voldoende voor een middelgrote groep, maar er kan wel altijd gewoon met elkaar gepraat worden.

Ons repertoire bevat een schat aan mooie liedjes uit de Top 2000; meezingers, luisterliedjes, sfeermuziekjes, maar ook goeie dansnummers waar we de dansvloer altijd mee vol krijgen. Door onze combinatie van een zangeres en zangers kunnen we alle soorten hits zingen.

Onze liedjes zijn mooi om naar te luisteren, leuk om mee te zingen, en onweerstaanbaar om op te dansen. We hebben een uitgebreid repertoire van Engelstalige en wat Nederlandstalige liedjes van alle jaren. Met onze bezetting van akoestische gitaar, contrabas en eenvoudige percussie zijn we een complete band in het klein. Met ons bescheiden volume kunnen we dicht bij de gasten spelen zonder allesoverheersend volume. Daar kan ook heel lekker op gedanst worden!

Vuur & Vlam speelt op bruiloften, jubilea, bedrijfsfeesten, evenementen en huis- en tuinfeesten. We spelen overal waar de gasten ook zijn: binnen, buiten, op een podium of aan tafel.

 

Vuur & Vlam boeken doe je bij Viking Entertainment!

Vuur & Vlam boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Vuur & Vlam
Vuur & Vlam

Vuur & Vlam boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Vuur & Vlam
Vuur & Vlam
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095