Klanttevredenheid
9
Vinzzent boeken

Wil je Vinzzent boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Vinzzent voor een evenement.

Biografie Vinzzent

Vinzzent is al jaren professioneel aan het werk in de muziek. Niet alleen als zanger, maar ook als componist en studio-technicus. Grote hits scoorde hij met nummers als “Dansé, Dansé”, “Laat me gaan”, “Alles wat ik hebben wil”, “Groen” en “Niet morgen maar vandaag”.

Het nummer dat voor zijn absolute doorbraak zorgde is natuurlijk: “Dromendans”. Met zijn diep warme stem en ‘good looks’ heeft Vinzzent zich ontpopt tot een gerespecteerd live artiest. Menig (vrouwen)hart gaat sneller kloppen en alle zalen gaan op zijn kop tijdens zijn optredens. Zuiver gezongen en met veel schwung brengt hij zijn zelfgeschreven nummers. Kortom, Vinzzent is een raspaardje onder de rasartiesten!

Ook Vinzzent voert zijn welbekende “feel good sound” door in de singles: “De Liefde Leeft In Mij” en "We Zijn Er Bijna".

Vinzzent boeken doe je bij Viking Entertainment!

Vinzzent boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vinzzent boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Vinzzent boeken
Vinzzent boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095