Klanttevredenheid
9
Veldhuis en Kemper boeken

Wil je Veldhuis en Kemper boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Veldhuis en Kemper voor een evenement.

Biografie Veldhuis en Kemper

Fotograaf: Ester Gebuis

In 2009 verscheen het vierde studioalbum 'We Moeten Praten' van Veldhuis & Kemper. Het album bevat 12 gloednieuwe tracks waaronder een aantal liedjes uit de gelijknamige theatershow. Het album is opgenomen in de vertrouwde V&K-studio 'Zeezicht' in Spaarnwoude en geproduceerd door Rob van Donselaar die eerder tekende voor het gouden debuut-album van Veldhuis & Kemper.

Inmiddels zijn de heren door Nederland aan het touren met hun theatershows 'Dan Maar Niet Gelukkig'. Over de theatershow kunnen de heren zeggen: Of het nu komt door die megabonus, de meditatiecursus in het buurthuis, een geheime affaire, dat 6e kind of allemaal tegelijk, het maakt niet uit; als je maar gelukkig bent. En zo niet; aan de bak! Nog nooit waren er zoveel zelfhulpboeken en cursussen over relationeel ontslakken, babyfluisteren, bloedgroepmeditatie, mega mindfullness, girlpoweryoga, supersnel onthaasten, dansen met je innerlijke zelf en vegetarische erotiek. En nog nooit zaten er zoveel Nederlanders aan de antidepressiva of op de bank bij een psycholoog.

De frisse, razendsnelle en eigentijdse cabaretstijl van Veldhuis & Kemper in combinatie met de pakkende muziek spreken velen aan, met als resultaat jarenlange uitverkochte theaters. Veldhuis & Kemper zijn ook graag gezien in het land met hun 'op maat' geschreven programma's voor bedrijven, instellingen en overheden. Veldhuis & Kemper zijn op aanvraag te boeken.

Veldhuis en Kemper boeken doe je bij Viking Entertainment!

Veldhuis en Kemper boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Veldhuis en Kemper boeken
Veldhuis en Kemper boeken
Veldhuis en Kemper boeken
Veldhuis en Kemper boeken

Veldhuis en Kemper boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Veldhuis en Kemper boeken
Veldhuis en Kemper boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095