Klanttevredenheid
9
VAUD Boeken

Wil je VAUD boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van VAUD voor een evenement.

Biografie VAUD

De foutste feestband van het zuiden… VAUD!!!
Top muzikanten en rasentertainers brengen een repertoire waarvan iedereen alle nummers kent. Het is gegarandeerd feest met een bonte mix aan Hollandse hits, Duitse schlagers en Engelse evergreens in een erg VAUD jasje.


Wat is het resultaat als 5 top muzikanten zich vol overgave storten op hun ‘guilty pleasures’? Dan krijg je VAUD!
De meest foute feestband van het zuiden met doldwaze verkleedpartijen, top entertainment en op het podium en een verrassend breed repertoire live muziek die iedereen naar hartenlust zal meezingen. Vauter kan niet!


Een hoog Hollandse hitsgehalte afgewisseld met Duitse schlagers en Engelse evergreens. Denk aan Andre Hazes, Johnny Jordaan, Guus Meeuwis, René Froger, Ronald Keiser, Heino en Rex Guildo. Maar denk ook aan Tavares, The Village People, K3 en George Baker. Alles in een eigen VAUD jasje zoals maar 1 band dat kan!Met een bezetting van wereldklasse is VAUD de band die in elke kroeg, feesttent of festival de juiste sfeer weet te brengen.

VAUD boeken doe je bij Viking Entertainment!

VAUD boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze coverband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

VAUD Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
VAUD Boeken
VAUD Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095