Klanttevredenheid
9
Finally

Wil je Finally boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Finally voor een evenement.

Biografie Finally

Al meer dan 10 jaar lang is Finally de top allround coverband uit Drenthe / Overijssel die door haar veelzijdige en dansbare repertoire garant staat voor een geslaagde muzikale happening op elk feest! Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfs- of personeelsfeest of openbaar evenement zoals dorpsfeest, braderie e.d., Finally bezorgt het publiek altijd een onvergetelijke avond! Finally, dé allround coverband voor uw feest!

Finally boeken

Finally bestaat uit 5 enthousiaste muzikanten, die van elk feest een succes willen maken! Ze spelen allemaal met plezier en stralen dat ook uit naar het publiek.
Deze band staat zeker garant voor één groot feest!

Boekingen van Finally

Ze weten hun enthousiasme over te brengen d.m.v. een afwisselend repertoire met ludieke acts en verkleedpartijen. Dit gecombineerd met een professionele geluids- en lichtinstallatie, bediend door de geluidsman in de zaal, maakt het plaatje helemaal compleet.
 

Finally boeken doe je bij Viking Entertainment!

Finally boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Finally boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Finally
Finally
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095