Klanttevredenheid
9
Unwind

Wil je Unwind boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Unwind voor een evenement.

Biografie Unwind

Je evenement moet gewoon perfect zijn! En muziek speelt daarbij een belangrijke rol. Van bruiloft tot bedrijfsfeest, Unwind geeft die perfecte muzikale invulling aan ieder event. Stijlvol, flexibel en professioneel. Met de ongedwongen sfeer van een akoestisch duo, maar het geluid van een complete coverband, zijn we echt overal inzetbaar; van intieme huiskamer tot grote eventlocatie. The party is on!  

Unwind boeken 

Pop & Party - Soms is een hele band teveel van het goede, maar heeft een akoestisch duo weer te weinig ‘presence’. Dan is Unwind Pop & Party de juiste keus!  Want je ziet wel een duo, maar je hoort een hele band. De overige begeleiding  is al in onze eigen studio voorbereid! We spelen dance- en popsongs uit de Top 2000.

On The Move - Met Unwind On The Move heb je de mogelijkheid ons op wisselende plekken in te zetten. Door gebruik te maken van een mobiele geluidsset kunnen we ons lopend tussen het publiek begeven. On The Move is bijvoorbeeld heel geschikt voor terras-, straat- of winkel-concerten en speciale acties! 

Unwind boeken voor jouw evenement 

Ceremonies - De huwelijksceremonie is een bijzonder en emotioneel moment.  Vaak zijn er speciale muzikale wensen en willen de partners hun gevoelens vertaald zien in een lied. Met Unwind Ceremonies denken we graag mee en wanneer de muzikale wens niet in onze repertoirelijst voor komt, studeren we het nummer graag voor je in.


Unwind Christmas Carols. Een instant kerstgevoel! 

Jingle Bells, Let it snow, Feliz Navidad, White Christmas… net als de geur van dennennaalden is muziek onlosmakelijk verbonden met de warme sfeer rondom kerst. 
Unwind spelen met hun muzikale kerst-act ook dit jaar weer de sterren van de hemel. Met mobiel geluid – sfeervol verpakt als muzikaal kerstkado – jazzgitaar en Dickens-kostuums begeeft het duo zich zingend en spelend tussen de mensen en proberen ze je een instant kerstgevoel te bezorgen. Frosty, Rudolph en Santa zelf, ze komen allemaal voorbij.
En voordat je het weet neurie of zing je mee! Je kunt ook niet anders, tenzij je Scrooge heet natuurlijk.
 

Unwind boeken doe je bij Viking Entertainment!

Unwind boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Unwind
Unwind
Unwind

Unwind boeken?

EUR Prijs v.a. € 895,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Unwind
Unwind
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095