Klanttevredenheid
9
U2be

Wil je U2be boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van U2be voor een evenement.

Biografie U2be

The Belgian U2 Experience is één van de meest authentieke en professioneel gebrachte U2 tribute bands van Europa. Een band met internationale allure en daarnaast jarenlange voorbereiding en ervaring opgebouwd. Een topper voor iedere U2 fan ! 

U2be boeken 

Tribute band U2be is ontstaan in 2016, nadat eerder dat Sander Deroo frontman van “CU2PLAY – The Belgian Tribute to Coldplay & U2” om het leven kwam bij een arbeidsongeval. De band bouwde sinds 2011 een stevige reputatie op als tribute band met optredens over heel Nederland en grote gedeeltes van België. Na dit tragische verlies beslisten de bandleden om samen muziek te blijven maken en alleen verder te gaan met de U2 tribute. Ook besluiten zij onder een andere naam te gaan werken: ‘’U2be’’. 

Een nieuw project en een korte en krachtige verwijzing naar U2 en België. Na een moeilijke zoektocht werd een geschikte zanger gevonden voor de nieuwe band. 
De bandleden hebben de tijd genomen om de act te perfectioneren en podiumklaar te maken.

U2be boeken doe je bij Viking Entertainment!

U2be boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze tribute band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

U2be boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
U2be
U2be
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095