Klanttevredenheid
9
Twips

Wil je Twips boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Twips voor een evenement.

Biografie Twips

Twips! is vrolijk, onstuimig en gezellig en speelt op authenthieke instrumenten een hip en herkenbaar repertoire. Rihanna, Avicii, Adele, Robbie Williams, Britney Spears, Caro Emerald, ze kunnen allemaal langskomen, maar dan wel in een spetterend nieuw jasje. Up-tempo verandert in cool jazz, een nummer dat u kent als ballad is nu rockabilly, de lyrics zijn opeens in het Nederlands, een brave evergreen is veranderd in een vette parodie: het Nederlandse antwoord op acts als Ben l'oncle Soul en The Baseballs! Met dit verschil: Twips! heeft het enorme repertoire achter de hand waarmee de heren al sinds jaar en dag door het land trekken, van enthousiaste meezingers tot sappige smartlappen of romatische serenades. Heeft u een verzoekje? Zegt u het maar! Franse chansons, Cubaanse bolero's, Ierse drankliederen, Rotterdamse óf juist Amsterdamse meezingers, u kunt het zo gek niet verzinnen of de heren spelen het à la minute voor u.

Door het uitgebreide repertoire is Twips! ook een uitstekende act voor Internationale gelegenheden. Voor een Engels-, Frans, Duits of Spaanstalig publiek draait Twips! z'n hand niet om.

Twips boeken doe je bij Viking Entertainment!

Twips boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Twips
Twips

Twips boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Twips
Twips
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095