Klanttevredenheid
9
Troubadour op wielen

Wil je Troubadour op wielen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Troubadour op wielen voor een evenement.

Biografie Troubadour op wielen

In zijn mini theater treedt hij op met zijn (cover) liedjes en u mag een liedje husselen. Dat liedje wordt voor u speciaal gespeeld en mocht u het gouden balletje husselen, dan volgt er een verrassing! Dat maakt alles super spannend, maar wilt u een specifiek liedje horen dan kan dat ook, maar dan loopt u wel de kans op een verrassing mis. Met zijn mobiele theatertje is Edgar flexibel inzetbaar op allerlei locaties en evenementen en kan zelfs zonder stroompunt versterkt spelen. Natuurlijk staat het geluid nooit te hard! Met zijn mini theater op wielen is Troubadour Edgar een geweldige eye catcher op uw evenement en levert hij entertainment voor jong en oud.
Edgar Smit is al jaren zanger en troubadour en vanuit zijn standplaats Emmen reist hij heel Nederland door met zijn gitaar. Vroeger speelde hij in schoolbandjes en bands en nu sinds 2002 zich richtend op zijn troubadour optredens.
Edgar heeft een zeer breed repertoire, de muziek bestaat uit een mix van van alles en voor elk wat wils. Van de jaren 50 tot het heden, Iers, Schots en Scheef, folk, Nederlandstalig en heel veel meer.
 

Troubadour op wielen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Troubadour op wielen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Troubadour op wielen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Troubadour op wielen
Troubadour op wielen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095