Klanttevredenheid
9
TRINXX

Wil je TRINXX boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van TRINXX voor een evenement.

Biografie TRINXX

Een Urban streetdance formatie van 3 mannen die dansen op hoge hakken, bekend uit het VTM-programma ‘Belgium’s Got Talent’. 

Hun missie is om een duidelijk signaal te geven op High Heels: "Weg met taboes en hokjesdenken". Dare To Be Different! Ideaal voor uw evenement, fashionshow, bedrijfsfeest, onthaal, ...

Op zoek naar een unieke dansshow? Zoek niet verder! Nu bij Viking Entertainment te boeken voor uw feest, festival of evenement, de dansformatie TRINXX. Zij bezorgen met hun spetterende optredens entertainment zoals u nog nooit eerder gezien hebt.
 
Deze dansgroep bestaat uit drie professionele dansers die ieder jarenlange danservaring heeft. Samen hebben deze mannelijke dansers besloten een dansformatie te vormen die out-of-the-box denkt en optreedt. Hun dansstijl is te omschrijven als urban streetdance. Verder is zijn hun optredens typerend doordat ze elke dansoptreden op hoge hakken doen. Zij proberen met hun shows een boodschap mee te geven, namelijk niet meer in hokjesdenken! Met hun optredens promoten zij diversiteit en de kracht van jezelf zijn. Een echte dansshow met een mooie boodschap! TRINXX is nu ook te bewonderen op televisie, ze doen mee aan de 2018 editie van Belgium's Got Talent .
 
Zou u HighHeels Men Dance Show willen boeken voor uw verjaardag, bruiloft of openingsevenement? Deze dansshow is bij Viking Entertainment te boeken, voor uw evenement, bedrijfsfeest of festival. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Heeft u misschien nog vragen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

TRINXX boeken doe je bij Viking Entertainment!

TRINXX boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
TRINXX
TRINXX
TRINXX
TRINXX
TRINXX
TRINXX
TRINXX
TRINXX

TRINXX boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
TRINXX
TRINXX
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095