Klanttevredenheid
9
Hustlekidz

Wil je Hustlekidz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Hustlekidz voor een evenement.

Biografie Hustlekidz

The Hustlekidz, Nederland's beste breakdance-crew, is een groep met daarin een aantal top-breakdancers uit Nederland.

The Hustlekidz zijn te boeken voor een performance, theatrale show of voor een workshop. In de workshop worden diverse basis technieken behandeld, zodat u dit op een leuke manier onder de knie krijgt. Hustlekidz helpt aan de basis uw eigen stijl te ontwikkelen.

The Hustlekidz wonnen twee officieuze NK-titels breakdance en 2 jaar op rij hét NK breakdance (DutchBboy Championships 2006-2007 en 2007-2008). Ook buiten Nederland maakt de groep furore door daar veel wedstrijden te winnen en top-wereldcrews te verslaan. Zo werd Menno van Gorp in 2007 wereldkampioen!

In maart 2008 won de groep het prestigieuze Bboy Unit Benelux (voorronde voor het WK).

De Hustlekidz hebben op het podium gestaan bij o.a. Talib kweli, Rza, Jamai, AliB, maar ook in Tv programma´s als Jensen, Life and Cooking en de Serie Tilburg´s Trots waren zij te zien. Internationaal is de crew inmiddels razend populair. Daarnaast stonden ze in de finale van het SBS6 programma 'Holland's Got Talent'. Bovenstaande is slechts een greep uit het omvangrijke palmares van The Hustlekidz.

Het team van The Hustlekidz bestaat uit 8 dansers met ieder een specialiteit. Tijdens hun shows worden alle disciplines binnen breakdance onder het licht gebracht (van footwork tot powermoves). Een showcase van The Hustlekidz betekent een showcase vol dans, energie en waanzinnige moves!

Hustlekidz boeken doe je bij Viking Entertainment!

Hustlekidz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Hustlekidz
Hustlekidz

Hustlekidz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Hustlekidz
Hustlekidz
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095