Klanttevredenheid
9
Toon Wouters

Wil je Toon Wouters boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Toon Wouters voor een evenement.

Biografie Toon Wouters

Mijn naam is Toon Wouters geboren 13 januari 1978 te 's-Hertogenbosch. Heel mijn leven heb ik zo'n beetje doorgebracht in het cafe (van mijn ouders) en weet hierdoor de juiste sfeer bij de juiste mensen neer te zetten.

Om de mensen nog meer te entertainen tijdens het draaien ben ik er bij gaan zingen.  Door mijn ervaringen Bij Gerry's inn te Westendorf, Heeren van Amstel te Mallorca en diversen thema shows door het land heb ik met ontwikkeld als entertainer. 

Nu ben ik te boeken als DJ, zanger/entertainer, of een combinatie van beide met een thema show.  Ik ben nu ook onderdeel van de Apres ski act Pisteflow samen met Gerald. Binnekort ben ik dan ook samen met Gerald te beluisteren op ski hut 18!

Toon Wouters boeken doe je bij Viking Entertainment!

Toon Wouters boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Toon Wouters

Toon Wouters boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Toon Wouters
Toon Wouters
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095