Klanttevredenheid
9
Tjitse Leemhuis

Wil je Tjitse Leemhuis boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Tjitse Leemhuis voor een evenement.

Biografie Tjitse Leemhuis

Tjitse Leemhuis (1984) begon met radio maken bij OOG Radio, de stadszender van Groningen. Na enkele jaren maakte hij de overstap naar het regionale radiostation Rebecca Radio. Hier werkte hij als dj en producer.

Tot 2008 werkte Tjitse paar jaar als producer bij Radio 538, waar je hem ook als sidekick kon horen bij verschillende programma's. Momenteel is hij werkzaam als producer bij 3FM. Op vrijdagavond is hij te horen in het programma "Ekstra Weekend" waar hij de productie van doet. Daarbij test hij in de zomermaanden de campings in het ochtendshow op 3FM. Deze wordt vanwege de vakantie van Giel Beelen door Michiel Veenstra gepresenteerd. DJ

Tjitse Leemhuis draait in clubs en discotheken door het hele land. Hij heeft een allround draaistijl en legt tijdens een optreden de nadruk op het mixen van hits, urban en goede housebeats. Door de enthousiaste manier van presenteren tijdens optredens, ontstaat er ook een goede interactie met het publiek.

Tjitse Leemhuis boeken doe je bij Viking Entertainment!

Tjitse Leemhuis boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Tjitse Leemhuis
Tjitse Leemhuis
Tjitse Leemhuis

Tjitse Leemhuis boeken?

EUR Prijs v.a. € 750,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Tjitse Leemhuis
Tjitse Leemhuis
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095