Klanttevredenheid
9
Tissue act Milou van Onna

Wil je Milou van Onna boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Milou van Onna voor een evenement.

Biografie Milou van Onna

In 2006 komt Milou in aanraking met de luchtkunst Tissue. Vanaf dat moment is ze verkocht en zet ze alles op alles om deze disciplime zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. Al snel volgt Milou, naast haar dansopleiding, 4 uur per week les in Tissue, partnering en acrobatiek bij Corpus Acrobatics Amsterdam. Van 2009 en 2012 is zij te zien in de spectaculaire luct acts van Corpus Acrobatics in de Winterefteling. Vanaf 2012 besluit Milou om op eigen benen te staan.

Haar debuut als solo luchtacrobate bij dinnershow ''Voix de Ville'' bij Tobacco in hartje Amsterdam. Al snel volgen er meerdere optredens tijdens bedrijfsfeesten, festivals en evenementen zoals Encore in De Melkweg en voor het RDM en RET in Rotterdam. Milou is nu wekelijks te bewonderen met haar tissue act, touw en vliefsysteem in de nieuwe dinnershow en club Villa Thalia.

Acts
Milou biedt 3 verschillende tissue acts à 6 minuten met verschillende outfits en kleuren. Tevens bestaat de mogelijkheid om een act op maat te maken.

Act 1: Flight of Diamonds
Sfeer: Sexy en fierce. Een stoere power act waarin veel spectaculaire drops en knopen worden gedaan. Kleur: zwart en roze. Muziek: moviescore/rock

Act 2: Romantic Angle
Sfeer: Dromerig en lyrisch. Een prachtig romantische act met mooie knopen en houdingen, afgewisseld met mooie drops. Kleur: wit en lichtblauw. Muziek: Mystieke ballads.

Act 3: Party Booster
Sfeer: Vrolijk en energiek. Een act die begint met een hypende dans op de vloer om vervolkgens de tissue in te klimmen. Kleur: rood en paars. Muziek: Actuele top 40 hit.

Milou van Onna boeken doe je bij Viking Entertainment!

Milou van Onna boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Tissue act Milou van Onna
Tissue act Milou van Onna
Tissue act Milou van Onna

Tissue act Milou van Onna boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Tissue act Milou van Onna
Tissue act Milou van Onna
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095