Klanttevredenheid
9
Tiny Little Bigband

Wil je Tiny Little Bigband boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Tiny Little Bigband voor een evenement.

Biografie Tiny Little Bigband

Als je het ons vraagt is Tiny Little Bigband één van de meest stijlvolle bands van Nederland. Een gepassioneerde frontman en een sublieme selectie topmuzikanten bieden een ruige en zwoele nachtclubsfeer. Deze sfeermakers bepalen de party en maken zo van elke gelegenheid een onuitwisbare herinnering.

Niet voor niets dat Tiny Little Bigband de vaste act bij toplocaties als Amstel Hotel, Librije, Huis Ter Duin en Hotel New York is. Door de juiste combinatie te beheren van repertoire, onberispelijke uitstraling en entertainment van het hoogste niveau, zijn zij een graag geziene gast op vele prominente plekken.

Het is mogelijk om Tiny Little Bigband in verschillende samenstellingen te boeken, daardoor zijn zij erg geschikt voor elk denkbaar evenement.

Perfect voor galadiners, bruiloften, recepties, festivals, huiskamerconcerten, bedrijfsevenementen, premières, theater-, radio- en televisieprogramma’s waar Tiny Little Bigband al honderden keren heeft mogen optreden.

Tiny Little Bigband boeken doe je bij Viking Entertainment!

Tiny Little Bigband boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Tiny Little Bigband
Tiny Little Bigband
Tiny Little Bigband
Tiny Little Bigband

Tiny Little Bigband boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Tiny Little Bigband
Tiny Little Bigband
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095