Klanttevredenheid
9
This is Beethoven

Wil je This is Beethoven boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van This is Beethoven voor een evenement.

Biografie This is Beethoven

This is BEETHOVEN, not just a coverband

Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te tillen. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken! Nieuwe naam, nieuwe show, nieuwe technische hoogstandjes, nieuwe energy.

“This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl… De zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst max. 14 meter, in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Laser en Streamers en CO2 maken het af.

Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90. Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!

FESTIVAL SET
This is Beethoven is ready to rock the stage op jouw festival! Met een powerset van 90 minuten gaat iedereen los op een lawine van hits! De hardste dancetracks, vetste rock, lekkerste R&B en de allergrootste pophits vanaf de ’90s tot nu!

Met een energy level van 200% gaan ze samen met het publiek voor een onvergetelijke show met standaard special FX als Sparkulars, streamers, confetti en Smokejets. Ons motto: “Good isn’t good enough, we make it special!”

 

This is Beethoven boeken doe je bij Viking Entertainment!

This is Beethoven boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
This is Beethoven
This is Beethoven
This is Beethoven

This is Beethoven boeken?

EUR Prijs v.a. € 5995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
This is Beethoven
This is Beethoven
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095