Klanttevredenheid
9
The Suited Singer

Wil je The Suited Singer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Suited Singer voor een evenement.

Biografie The Suited Singer

Naast een kerstact is hij ook te boeken als 'The Suited Singer | Crooners & More' met uiteraard heerlijke swingende crooners, oldies en hedendaagse muziek. 

Met meer dan 15 jaar ervaring en een gepassioneerde liefde voor Crooners, oldies en ballads, is Bernd een stijlvolle zanger die graag de perfecte sfeer creëert op jouw evenement. Of het nu gaat om een intiem feestje, een romantische bruiloft of een grootschalig bedrijfsevenement, zijn professionele performance en warme stem zijn perfect afgestemd op elke gelegenheid.

Bernd heeft het podium betreden op prestigieuze locaties, waaronder theaters en zelfs het Gelredome, en heeft zijn talent en charisma ten dienste gesteld van een breed scala aan publiek. Met een uitgebreid repertoire van tijdloze klassiekers en moderne hits, breng ik de magie van muziek tot leven en zorg ik voor een onvergetelijke ervaring.

Laat je betoveren door nummers zoals "Fly Me to the Moon" van Frank Sinatra, "Can't Help Falling in Love" van Elvis Presley en "Ain’t That A Kick In The Head" van Dean Martin. Geniet van de romantiek van "Unchained Melody" en "The Way You Look Tonight", en laat je meeslepen door de opzwepende klanken van "New York, New York" en "Feeling Good". Dit is slechts een greep uit zijn veelzijdige repertoire, waarin hij een perfecte balans heeft gevonden tussen klassieke hits en hedendaagse favorieten.
 

The Suited Singer boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Suited Singer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Suited Singer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Suited Singer
The Suited Singer
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095