Klanttevredenheid
9
The Royal Hillbilly Club

Wil je The Royal Hillbilly Club boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Royal Hillbilly Club voor een evenement.

Biografie The Royal Hillbilly Club

Deze vrijgevochten outlaws komen met maar één doel en dat is om iedere feesttent, festival en club naar z’n grootje te spelen. Hits van alle soorten, maten en genres vliegen je om de oren, kruidig gemarineerd met een flinke saus Hillbilly country en honky-tonk.

The Royal Hillbilly Club boeken op jouw evenement

Hillbilly party/cover act “The Royal Hillbilly Club” overgiet hits van alle soorten en maten met een flinke lading Hillbilly bluegrass en country en vuurt deze met de snelheid van een op hol geslagen stoomtrein op de mensheid af. Van Bon Jovi tot Britney Spears en van Radiohead tot Motörhead. The Royal Hillbilly Club is gegarandeerd een succes op ieder evenement!

The Royal Hillbilly Club boeken

De zes doorgeslagen Rednecks barbecueën hun repertoire als het ware boven een enorme grill en garneren het geheel met een flinke scheut zelfgestookte moonshine en explosieve energie. Met The Royal Hillbilly Club wordt het gegarandeerd een feestje waar de cowboyhoeden de lucht in vliegen! Yippiee Ya-Yee!

The Royal Hillbilly Club boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Royal Hillbilly Club boek je exclusief bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Royal Hillbilly Club boeken?

EUR Prijs v.a. € 1995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Royal Hillbilly Club
The Royal Hillbilly Club
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095