Klanttevredenheid
9
The Grand Affair boeken

Wil je The Grand Affair boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Grand Affair voor een evenement.

Biografie The Grand Affair

Welcome to The Grand Affair Roaring Twenties pianobar Swingen met schwung Drinks, diamonds and dresses Intiem en...in stijl! Poets de dansschoenen op, trek je fijnste dansjurk aan en swing de Charleston als Coco Chanel!

The Grand Affair is het smokey pianoconcept dat op iedere locatie naar jou toe komt. Parkeer de T-Ford voor de deur en betreed de Chicago look-a-like pianobar in de tijd van het meest ritmische decennium van de vorige eeuw: the Roaring Twenties!

Als stralend middelpunt bespeelt miss Lola Parker, gastvrouw en ‘femme fatale’ bij gelegenheid, met gouden vocalen de dansvloer. Smeer je keel aan de bar bij de zingende bartender mister Charles Lindbergh en kies een muzikale cocktail van zijn interactieve muziekmenukaart. Op verzoek wordt het volledig repertoire live gespeeld. Samen met pianist James Mckay en mister William Jennings achter de drums speelt dit kwartet songs van toen én nu in een swingend twintigerjarenjasje.

De kostuums van de cast, de intimiteit van de bar en het gedecoreerde podium geven dit concept een bijzonder huiselijke sfeer. The Grand Affair speelt niet alleen vóór het publiek: iedereen danst en maakt deel uit van deze glamoureuze American act!

Een beweeglijk concept, waarbij geen dansvloer ongeschonden blijft. Perfect voor een avond in stijl. You are cordially invited!

The Grand Affair boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Grand Affair boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Grand Affair boeken?

EUR Prijs v.a. € 2995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Grand Affair boeken
The Grand Affair boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095