Klanttevredenheid
9
The Festy Boys

Wil je The Festy Boys boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Festy Boys voor een evenement.

Biografie The Festy Boys

PartyFolk for Alll

Jerry (Frontman) van The Festyboys : ging het land en buiten NL al door als de leadzanger van de bekende feestact “The Cooldown Cafe”

In 2014 werd Festyboys Jerry gevraagd door een aantal DJ’s  om een waardige versie van de geweldige plaat “the pianoman” van Billy Joel te maken. Hierbij bedacht hij de feel van een Irish pub en Folk music. Deze remake was dan ook precies wat de dj’s in het land nodig hadden, om ook tijdens een geweldig feest, toch te kunnen kiezen voor de Pianoman.

Na het releasen van de 1e single “The Pianoman’ werd al snel duidelijk dat er vraag was naar een opvolger…WHO THE X IS ALICE  was dan ook een echte kroegpakker.

Singles zoals “Wild rover” , “Satisfaction” en “The Boxer” waren echt voor de knalfeesten.

In 2017 werd er een plaat uitgebracht in samenwerking met Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense genaamd “Naar de kroeg” de 1e Nederlandstalige plaat van FB. Deze kwam ook meteen op het album van de “Echte Vrienden” en stond Jerry van de festyboys samen met deze vrienden in AFAS live.

In 2018 ontmoeten Jerry de meest populaire Party dj van NL “Party DJ W” Na een leuk gesprek werd besloten gezamenlijk een plaat te maken. “I want you to want me” was dan ook een feit in 2019. En “Into Folk” wat zo lekker past bij de act kwam er al snel achteraan. Door deze samenwerking, melde zich meer party DJ’s bij The Festy boy.

Begin 2020 volgde er nieuwe releases met oa DJ Tonny “Doe mij maar light” En Winston Black “MIJ NIE BELLE” Ook was 2020 het jaar van de samenwerking met Barry Fest. “Ik wou dat ik jou was” en “Stil in mij” waren knallers met de nodige energie.

Party with the Festyboys……is always better than just a party
 

 

The Festy Boys boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Festy Boys boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Festy Boys boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Festy Boys
The Festy Boys
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095