Klanttevredenheid
9
The Etta James Experience

Wil je The Etta James Experience boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Etta James Experience voor een evenement.

Biografie The Etta James Experience

Een spetterende, swingende show met soul, blues, funk, rock'n roll en jazz, gebaseerd op het repertoire van de in 2012 overleden Amerikaanse 'grand lady of soul', Etta James. 

In The Etta James Experience hebben negen ervaren muzikanten uit Oost-Nederland hun krachten gebundeld. Stralend middelpunt is zangeres Floor Kraayvanger, Nederlands' eigen 'grand lady of soul, rock and rhythm & blues'. Floor is al jaren een enorme fan van Etta James. Niet alleen om haar indrukwekkende stem maar zeker ook om Etta's vermogen om in allerlei stijlen uit te blinken. Net zoals Floor dat zelf ook doet.

De band bestaat uit muzikanten die hun sporen in de Nederlandse en internationale blues- en soulscene al ruimschoots hebben verdiend. Aangestoken door het enthousiasme en de spirit van Floor, staat er een gedreven en supergemotiveerde band. Met een maar liefst vier man sterke blazerssectie, voor de spetterende kers op de taart.

Het swingt als de bekende trein in de krakers Tell Mama, Something Gotta Hold On Me en Rock Me Baby. Of in jaren 50-swingnummers als Dance With Me Henry en Pushover. En er is tijd voor dynamische rustpuntjes in Etta James-standards als At Last, Sugar On The Floor en I'd Rather Go Blind. Ballads waarin Floor eens te meer haar klasse laat horen.

The Etta James Experience staat garant voor een dampende show. Bij uitstek geschikt voor festivals en clubshows. Maar ook voor bedrijfsfeesten of grote evenementen. 

The Etta James Experience Rocks The House! 

The Etta James Experience boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Etta James Experience boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
The Etta James Experience

The Etta James Experience boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Etta James Experience
The Etta James Experience
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095