Klanttevredenheid
9
Zangeres Pearl

Wil je Zangeres Pearl boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Zangeres Pearl voor een evenement.

Biografie Zangeres Pearl

Je komt ze overal wel tegen muzikale virtuozen spelend op toetsen, saxofoon, accordeon etc. In bijna alle gevallen zijn het mannelijke muzikanten, nou is daar natuurlijk niks mis mee, het gaat immers om de muziek en de interactie met de gasten. Zo heel af en toe komt er dan een vrouwelijk muzikaal talent naar boven drijven, zoals nu: The Amazing Pearl “One woman band”.

The Amazing Pearl, in het dagelijks leven Lisethe, startte haar muziekcarrière in 1971, toen ze net groot genoeg was om de sambaballen vast te houden. Samen met haar 3 broers vormde ze een band waarmee ze optrad op feesten en partijen. De jonge muziekfamilie groeide uit tot een volwassen allround band, waarmee Lisethe jarenlang opgetreden heeft als zangeres en gitariste.

Naast haar reguliere optredens was ze ook te zien in het theater en op tv. In 1996 en in 1997 deed ze mee aan de Soundmix-show, een ervaring waar ook weer vele optredens uit voortvloeide. In de zomer van 2005 wist ze de finale te bereiken van de tv-show "In de huid van....” (Talpa), waar ze het nummer "Me and Bobby McGee" vertolkte van de legendarische zangeres Janis Joplin waarvan ze met regelmaat in de huid kruipt. Als Janis zet ze een stuk nostalgie neer waar iedereen het warm van krijgt. Sindsdien is Lisethe, als The Amazing Pearl solo doorgegaan en zich gaan specialiseren in een ware "One Woman Band".

Met muziek van deze tijd tot aan muziek uit de jaren ’60 ’70 ’80 enz. Van mooie ballades tot swingende dance classics, van jazz tot pop, van disco tot soul, van jaren 50 tot top 40 en van hedendaagse nummers tot klassiekers. The Amazing Pearl heeft alles in huis om uw feest of evenement op een aangename manier invulling te geven. Zij begeleidt zichzelf met professionele muziek en speelt hierbij gitaar, conga en percussie. Zij verzorgt haar optredens helemaal alleen en zorgt ook voor een eigen geluid- en lichtset inclusief decor en aankleding.

The Amazing Pearl heeft een heel warme, persoonlijke uitstraling en sluit je je ogen, dan lijkt het net alsof je naar een band op het podium luistert. En met haar nu eens krachtige dan weer kwetsbare stem brengt ze de muziek naar de mensen toe; en komt ze ook echt binnen. Ze is alles in één. Een One Wo¬man Band.

Zangeres Pearl boeken doe je bij Viking Entertainment!

Zangeres Pearl boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Zangeres Pearl boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Zangeres Pearl
Zangeres Pearl
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095