Klanttevredenheid
9
Bulls boeken

Wil je Bulls boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bulls voor een evenement.

Biografie Bulls

BULLS: een akoestisch feestje!
''Wij zetten elk podium op z'n kop met onze semi-akoestische poprockcovers. Het zijn de bekende meezingers die veel op Radio 3 gedraaid worden aangevuld met andere toegankelijke rocksongs. Een muzikaal feest voor iedereen, en voor elke gelegenheid!'' 
 

De Drentse coverband Bulls bestaat uit drie enthousiaste en zéér ervaren muzikanten. Het is hun opdracht om bij elk optreden het publiek een onvergetelijke show te bezorgen. En omdat ze er zelf ook zo veel plezier aan beleven krijgt het publiek altijd wat het wil. Waar ook opgetreden wordt!
 

Het repertoire bestaat uit covers met een akoestisch sausje. Van Bruno Mars, Avici of Lady Gaga tot bekende klassiekers van U2, Bruce Springsteen  of AC/DC.  Als het maar swingt, rockt en een groot publiek kan behagen. ''We willen de mensen in de zaal trakteren op een lekkere pot akoestische muziek, zonder concessies te doen aan de kwaliteit’, aldus de band.
 

Bezetting
Bulls bestaat naast gitarist en leadzanger Harmen Boels uit de energieke en altijd toonvaste bassist en zanger René Timmer, de supersnelle en creatieve drummer Bert Vrieling.   

 

Deze sterke feestformatie kan vanuit haar jarenlange podiumervaring  elke rocksong haarfijn vertolken. Inmiddels kan gesproken worden van een zeer strakke geoliede machine die met elke song het publiek weet op te zwepen. Succes gegarandeerd!

Akoestische setting
De optredens van Bulls spelen zich af in een (semi) akoestische setting. Daardoor kunnen de muzikanten overal hun liedjes spelen. “Het is echt back to basics in een unplugged setting. De liedjes komen dan extra goed tot hun recht. Er is meer aandacht voor de tekst, vocals  en de akkoorden. Er is veel meer beleving”. 

Bulls is daarom de juiste formatie voor elk feest. Van festival tot (besloten) personeelsfeest en van trouwerij tot gewoon een bandavond in het café.  Maak van uw feest een Bulls –feest.  
Lekker compact en 100% herkenbaar!


De Bulls zijn te boeken als solist, duo of trio.

Bulls boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bulls boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bulls boeken
Bulls boeken
Bulls boeken

Bulls boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bulls boeken
Bulls boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095