Klanttevredenheid
9
Swingend Jazz Café

Wil je Swingend Jazz Café boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Swingend Jazz Café voor een evenement.

Biografie Swingend Jazz Café

Bij binnenkomst hoor je de gasten al ontspannen zuchten. De gemoedelijke sfeer van dit swingende jazz café nodigt uit! Genietend met grote G met rustige klanken, easy listening en golden songs, laten je wegdromen naar vervlogen tijden, verlangen naar mooie momenten en met een glimlach proosten met elkaar. Lekker ontspannen met een zangeres die rust brengt, sfeer neerzet en gasten aanvoelt, vanuit een klein café waar lekker blijft vertoeven! Mogelijk op élke locatie.

Swingend Jazz Café boeken

Nancy van Heeswijk is dé zingende entertainer die is gefinetuned om situaties in te schatten op sfeer. Haar talent zit in originaliteit, creativiteit, optimisme en het aanvoelen van mensen. Met jarenlange ervaring in velerlei gedaanten en op alle soorten gelegenheden brengt zij een breed repertoire en stijlen en sferen. Vanuit het Swingend Jazz Café biedt ze sfeer en rust. Ze is adrem en kan een grote groep mensen laten schaterlachen maar ook betoveren met haar stem en grote scala aan nummers. Entertainend voor grote groepen, tussen de gasten, mét de gasten en prachtig zingend vanaf elk podium zingt zij alle genres muziek en weet snel wat haar gasten willen. Nancy treedt op voor kleine gezelschappen en grote groepen als zangeres, entertainer, comédienne, actrice, cabaretière, performer, presentatrice en gastvrouw. Op zakelijke bijeenkomsten, feestjes en partijen, festivals en evenementen of promotieactiviteiten. Elke thema-café is combineren met andere thema’s, als duo of in grotere shows. Maatwerk is het sleutelwoord, succes de garantie.

Swingend Jazz Café boeken doe je bij Viking Entertainment!

Swingend Jazz Café boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit swingende Jazz Café. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Swingend Jazz Café
Swingend Jazz Café
Swingend Jazz Café
Swingend Jazz Café

Swingend Jazz Café boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Swingend Jazz Café
Swingend Jazz Café
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095