Klanttevredenheid
9
Summerland

Wil je Summerland boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Summerland voor een evenement.

Biografie Summerland

Orkest Summerland, reeds een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen,feesttenten en discotheek circuit.
                
Jan van Rijswijk (drums en zang), Jody van Zoelen (toetsen en zang), Ben Keijzers (Basgitaar en zang), Sjaak van den Heuvel(Leadgitaar en Zang), Frans Hondijk (zang en doedelzak!),
                 
Summerland heeft zijn sporen reeds dubbel en dwars verdiend in het amusementswereldje. 2 muzikanten spelen al meer dan 30 jaar samen en Ben Keijzers al weer 27 jaar. Frans is als solo zanger sinds 9 jaar onder contract en sinds januari 2011 is Harrie van den Heuvel vervangen door Jody. ook Harrie was al ruim 30 jaar een vast lid van Summerland. 
                 
Frans is de zanger van het orkest en kenmerkt zich door zijn zeer sterke stem en zelfs heeft hij in de soundmixshow gestaan waar hij tweede is geworden met het nummer "Babe" van de "Styx. Tevens staat hij ook zeer bekend met het nummer van John Farnham, "The Voice" waarin hij de doedelzak solo voor zijn rekening neemt en waarbij er een ongelofelijke gelijkenis is met Farnhams stemgeluid.

Summerland is een band dat op ieder feest(van bruiloft tot aan de grootste feesttent)ingezet kan worden,tevens is Summerland een welgeziene gast bij diverse artiesten die zij in het verleden ook muzikaal begeleid hebben.
                 
Summerland is sinds 2005 de EXCLUSIEVE begeleidingsband van de mega populaire zanger JANNES.

Summerland is een uiterst professioneel orkest dat van alle markten thuis is, van wals/polka/tango tot aan de nieuwste hits van dit moment en alles, maar dan ook alles wat daar tussen zit (roep maar en ze spelen het !!!). 
                 
Uiteraard beschikt Summerland over een uiterst professioneel geluid en lichtshow en zal het orkest op alle wensen van de klant zo goed mogelijk ingaan om het feest tot een succes te maken.
                 
Summerland heeft inmiddels 3 singles op hun naam staan waarvan de hit "Aloosie "het bekendst is. Ook gaat het orkest in 2007/2008/2009/2010 grote live concerten doen met het grootste aanstormend talent van Nederland "JANNES" (van o.a. de hit Ga Maar Weg, Dam Dam en een beetje meer.)
                 
Tevens zijn zij te boeken voor een live miniconcert met Jannes.

één ding is zeker, of het nu een bruiloft, kermis, feesttent, braderie, zaal of dicotheek is, Summerland weet er raad mee, succes verzekerd.

Summerland boeken doe je bij Viking Entertainment!

Summerland boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Summerland

Summerland boeken?

EUR Prijs v.a. € 2595,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Summerland
Summerland
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095