Klanttevredenheid
9

Streetparade boek je bij Viking

looporkest streetparade
Gisteren hebben wij een fantastische dag gehad en dat is zeer zeker ook met dank aan het geweldige looporkest. Bij deze dus onwijs bedankt voor de snelle actie (ik weet dat eerder reserveren handiger geweest zou zijn) en doe de mannen van ... lees verder

straatorkest - 4 of 5 pers
Looporkest Streetparade werd in 1990 opgericht in Deventer (ook wel bekend als de koekstad) Het orkest speelt gewoon lekkere dixieland en heeft, mede door de aanwezigheid van hun zangeres een bijzonder gezellige uitstraling. Het is dus niet verwonderlijk dat dit orkest een graag geziene gast is bij iedere gelegenheid waar iets te vieren valt!

mobiel inzetbaar
Looporkest Streetparade is mobiel inzetbaar en geschikt voor onder andere feesten, recepties, diners, bedrijfopeningen etcetera.

Looporkest Streetparade - Pietenorkest
Het Zwarte Pietenorkest brengt ieder jaar weer met veel plezier en enthousiasme alle bekende sinterklaas liedjes ten gehore en verhoogt daarmee de gezellige sinterklaasstemming van het winkelend publiek in menig winkelcentrum in den lande! De orkestleden genieten er zelf zichtbaar van wanneer ouders en grootouders de bekende sinterklaasliedjes met hun kinderen en kleinkinderen meezingen!

Looporkest Streetparade - Kerstband
I`m Dreaming of a White Christmas, Jingle Bells, Let it Snow etc. Het kerstorkest van Looporkest Streetparade levert met haar kerstrepertoire al jarenlang een bijzonder speciale bijdrage aan de gezellige kerstsfeer op winkelcentra, kerstmarkten en bedrijfskerstvieringen.

Looporkest Streetparade - Captains Of Jazz
Laat uw feest het ruime sop kiezen met de Captains of Jazz aan boord! Gekleed in onberispelijk, smetteloos witte uniformen heeft Looporkest Streetparade een nieuwe koers uitgezet als Captains of Jazz en is zo bij uitstek geschikt voor cruiseparty?s, themafeesten, vakantiebeurzen. Trossen los en hijs de zeilen. Licht ook het anker

Streetparade boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095