Klanttevredenheid
9
Storing

Wil je Storing boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Storing voor een evenement.

Biografie Storing

Over Storing kunnen we kort zijn. Feest! Dat is het enige wat voor deze drie prettig gestoorde heren telt. En met het zeer uitgebeide repertoire moet dat zeker lukken. Zij komen graag uw bruiloft, personeelsfeest, kermis of gewoon een feestje bij u thuis prettig verstoren. 

Deze musici hebben hun muzikale sporen inmiddels ruimschoots verdiend, en weten door hun jarenlange ervaring van ieder feestje een top-party te maken. Van Michael Bublé tot Frans Bauer en van Lionel Ritchie tot Jannes, zolang het dak er maar af gaat. 
                    

Met acts als het Mini-Piraten Festijn en het "Rondje Dialect" waarin bijna alle bekende dialect bands de revue passeren onderscheidt Storing zich van de doorsnee dans,- en top 40 orkesten. 
                    

Geen van de bandleden heeft een vaste plek op het podium, ze wisselen allemaal met het grootste gemak van gitaar naar drumstel, en van drumstel weer naar het toetsenbord. Voor deze muzikanten is een avondje optreden een avondje uit.Muziek maken is een feest, en daar geniet u van mee. 
                 

Op zoek naar een enthousiaste band met gevoel voor humor en de kwaliteiten om uw feest tot een happening te maken? Dan zit u hier dus goed. En stoort u zich vooral niet aan de naam!

Storing boeken doe je bij Viking Entertainment!

Storing boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Storing
Storing

Storing boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Storing
Storing
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095