Klanttevredenheid
9
Stevious

Wil je Stevious boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Stevious voor een evenement.

Biografie Stevious

Stevious is de akoestische act die uw publiek meeneemt tijdens een intieme muzikale reis van pop en jazz van de jaren ’70 tot nu. Van Aretha Franklin en Etta James tot de artiesten van nu zoals Corinne Bailey Rae en John Legend, maar ook John Mayer en Caro Emerald. Warme en gevoelige klanken zullen de ruimte vullen en de toegankelijke songs voor alle leeftijden zullen voor een saamhorigheid en feestelijke sfeer zorgen.

 

Stevious geeft zijn eigen draai aan bestaande bekende songs, zowel ballads als uptempo. Een sfeervolle act die goed dient als live muziek om de gezellige, knusse en warme sfeer te creëren tijdens bijvoorbeeld een diner, receptie of bruiloft maar ook zeker het publiek erbij kan betrekken en de voetjes van de vloer krijgt om de avond met een spetterend einde af te kunnen sluiten.

 

Door de bezetting van een zangeres Stephanie van Stockum en gitarist Wouter van den Buuse heeft u een optreden dat een persoonlijke sfeer brengt en uw publiek een onvergetelijke avond bezorgd.

Stevious is uit te breiden met pianist en drummer voor een complete feestavond. Voetjes van de vloer!

Stevious boeken doe je bij Viking Entertainment!

Stevious boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Stevious
Stevious
Stevious

Stevious boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stevious
Stevious
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095