Klanttevredenheid
9
The Triolettes

Wil je The Triolettes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Triolettes voor een evenement.

Biografie The Triolettes

Van huiskamerconcerten en optreden voor het Nederlands Koningshuis tot internationale performances voor Arabische Royalty in het Midden-Oosten; met gemiddeld 120 optredens per jaar in binnen- en buitenland behoren zij tot de top van de entertainmentbranche.
 

De dames brengen u meerstemmige uitvoeringen van jazz-standards van onder andere Ray Charles en Frank Sinatra. Daarnaast verrassen ze u ook graag met eigen retro-bewerkingen van songs van onder andere Beyoncé, Madonna en David Guetta in een swingende jazz sound.
 

The Triolettes zijn zowel met tape, live combo of big band te boeken. Afhankelijk van uw gelegenheid stellen zij - sfeerondersteunend of sfeermakend - een passend repertoire voor u samen en laten u daarnaast graag kiezen uit hun 'Dressmenu' met keuze uit 8 verschillende jurken. De charmante dames warmen graag hun stemmen voor u op en staan garant voor een stijlvol en swingend optreden!

The Triolettes boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Triolettes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
The Triolettes
The Triolettes
The Triolettes

The Triolettes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Triolettes
The Triolettes
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095