Klanttevredenheid
9
Stalbucks

Wil je Stalbucks boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Stalbucks voor een evenement.

Biografie Stalbucks

Stalbucks koffie verovert de evenementenwereld
Snuif de geuren op van verse Stalbucks koffie én hooi en begin grinnikend aan je dag met de platte humor van Boer Sjaak en Boer Joop. Hun paardentrailer-café is het nieuwste concept van De Feestcaravan en verovert in snel tempo de evenementenwereld.

Een lekker bakkie met de bijbehorende poeha, op de eigenzinnige Stalbucks-manier; dat is wat Boer Sjaak en Boer Joop jouw gasten aanbieden tijdens de ontvangst of break van je evenement. “Heerlijk ouderwetse filterkoffie met een kakelvers koekje én een schunnig boerengrapje, daarmee kun je de dag weer aan,” legt Boer Sjaak uit.

Het juiste accent
De Stalbucks-eigenaren houden van details. Gehesen in een herkenbaar overall en bijpassende Stetson pet, schrijven Boer Sjaak en Boer Joop de namen van jouw gasten op de koffiebekers. Tijdens de onderonsjes passeren diverse boeren-accenten de revue; het liefst allemaal door elkaar. Op omliggende fruitkistjes kun je je shotje cafeïne nuttigen en tegelijkertijd een potje ‘Boer erger je niet’ of ‘Paardenbingo’ spelen.

Nieuwe hit
Als je goed luistert, hoor je hits als ‘Oerend Hard’ en ‘Op Fietse’ op de achtergrond. Het karaoke-bloed stroomt niet voor niets door hun aderen. “We maken er een feestje van zoals onze opdrachtgevers van ons gewend zijn,” belooft Boer Sjaak. “En dit concept is letterlijk handverwarmend.”

Stalbucks boeken doe je bij Viking Entertainment!

Stalbucks boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Stalbucks
Stalbucks
Stalbucks
Stalbucks

Stalbucks boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stalbucks
Stalbucks
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095