Klanttevredenheid
9
De Feestcaravan boeken

Wil je De Feestcaravan boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Feestcaravan voor een evenement.

Biografie De Feestcaravan

Kleinste karaoke-bar op wielen | De Feestcaravan

Van buiten is het een doodgewone caravan, maar binnen is het één groot feest. Veeg de kattenstaarten opzij en daar sta je: in de kleinste bruine kroeg ter wereld. Ome Sjaak en ome Joop draaien in de tot bruine kroeg omgebouwde Feestcaravan Nederlandstalige hits en klassiekers. Gasten hoeven vanaf hun barkruk maar één ding te doen: ongegeneerd hard meezingen.
 

Waar het feest ook plaatsvindt; de Feestcaravan kijkt altijd uit over de Amsterdamse grachten. Aan de wanden hangen grootmoeders wijsheden en oude LP’s en de bar is verlicht met ouderwetse lampenkapjes. Alleen de 24 inch LCD-schermen en twee microfoons verraden dat in deze kroeg niet gedronken, maar gezongen wordt.
 

Feestcaravan is goud

Decorateur Sjors Maass en eventmanager Joep Lubberdink bundelden eind 2016 hun krachten en bouwden een authentieke Kip caravan uit 1967 om tot bruine kroeg op wielen. Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards in februari 2017 kreeg de Feestcaravan haar vuurdoop. Eventorganisatoren die de kleinste karaokebar van Nederland wisten te bereiken via de geheime sluis, stonden na een aantal nummers stomend van nieuwe energie weer buiten. 
 

Zingen zonder zorgen

Sindsdien rijdt de caravan van feestje naar feestje, van bruiloft tot bedrijfsevenement. Het geheim achter het succes? “Acht vierkante meter caravan biedt precies genoeg bescherming aan feestgangers die stiekem wel willen zingen, maar niet af willen gaan bij hun collega’s,” legt Joep, alias ome Joop, uit. En uiteraard zijn de DJ en de insmijter zelf van onschatbare waarde. “Naast ons oerinstinct om muzikale feestjes te bouwen, hebben we allebei ruim 15 jaar ervaring in de evenementenbranche. We kennen het klappen van de zweep, dat scheelt eventorganisatoren een hoop geregel.”
 

Karaoke als verbinder

Wie denkt dat karaoke alleen maar plat vermaak is voor Japanners, zal verbaasd opkijken wanneer hij hoort dat de ‘uitvinder’ van karaoke, Daisuke Inoue, in 2004 de Ig Nobelprijs voor de vrede kreeg. Hij had een nieuwe manier gevonden om mensen elkaar te laten tolereren. Een mooiere boodschap kun je je personeel niet meegeven tijdens het komende (nieuwjaars)feest. 

De Feestcaravan boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Feestcaravan boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Feestcaravan boeken
De Feestcaravan boeken
De Feestcaravan boeken
De Feestcaravan boeken

De Feestcaravan boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Feestcaravan boeken
De Feestcaravan boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095