Klanttevredenheid
9
Stageline

Wil je Stageline boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Stageline voor een evenement.

Biografie Stageline

Vet, vetter, vetst; dat is stageline! Vijf gedreven topmuzikanten. Terzijde gestaan door een stel licht- en geluidstechnici van hetzelfde kaliber.
 
Stageline omspant het hele spectrum. Van classics en stevige rock tot de laatste hits. Van uitbundige happy hardcore tot ingetogen ballads en van Hollands tot dance.  
 
Stageline beschikt niet alleen over een ongelooflijk repertoire. De band rijgt de verschillende stijlen ook op een verrassende manier aan elkaar. Elk publiek krijgt wat het wil en dat in de overtreffende trap. Stageline is een muzikale wervelstorm die op het juist moment ook een aangenaam briesje kan zijn.     
 
De band deed vooral in het noorden van het land al van zich spreken. Hoog tijd dat de rest van nederland ook een flinke portie stageline over zich heen krijgt.
 
We zijn er trots op dat we deze uitmuntende band in onze stal hebben. Het is een geheide klapper voor met name middelgrote tot grote events, tentfeesten en zalen.

 

Stageline boeken doe je bij Viking Entertainment!

Stageline boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Stageline

Stageline boeken?

EUR Prijs v.a. € 3275,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stageline
Stageline
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095