Klanttevredenheid
9
Sound Rush

Wil je Sound Rush boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sound Rush voor een evenement.

Biografie Sound Rush

Sound Rush is een Nederlands Hardstyle-duo en staat bekend om het feit dat het een identieke tweeling is. Hun creatieve ontwerpen worden gekenmerkt door betoverende melodieën en frisse vocals. Ze vinden een balans tussen authenticiteit en high-tech elementen.

Als tweeling werken ze als één kracht, zowel in de studio als op het podium. Hun unieke benadering, genaamd "ONE", komt tot uiting in hun symbiotische dynamiek, betrokkenheid bij de gemeenschap en hits zoals "Project 1", "Rescue Me" en "Unbreakable".

Sound Rush heeft een indrukwekkende catalogus opgebouwd en sterke samenwerkingen gerealiseerd. Ze hebben opgetreden op grote podia zoals Qlimax en hun reis is vastgelegd in de documentaire "The Road to Qlimax". Sound Rush blijft streven naar eenheid en hun toekomstgerichte bestemming met krachtige producties en indrukwekkende live-optredens.

Sound Rush boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sound Rush boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sound Rush
Sound Rush

Sound Rush boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sound Rush
Sound Rush
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095